TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in Etten

Over Etten

Het dorp Etten is onderdeel van de gemeente Oude IJsselstreek en ligt in het oosten van de provincie Gelderland. Het dorp telt ongeveer 1.950 inwoners.

Dagje uit in Etten

Een van de sterke punten van het gebied is de natuur. U kunt heerlijk tot rust komen, maar ook als u van sportieve inspanning houdt biedt Etten genoeg te doen. In de omgeving vindt u een monumentaal openluchttheater, een museumboerderij uit de 14e eeuw en een oude ijzergieterij.

Wilt u langer dan een dag genieten van de mooie omgeving van Etten? Boek dan een overnachting bij een van de hotels, pensions, bed&breakfasts of kampeerboerderijen. De korenmolen De Witten uit 1861 kunt u op afspraak ook van binnen bekijken. In de Tweede Wereldoorlog werd de molen door de Duitsers als uitkijkpunt gebruikt. Canadese troepen beschoten de molen, en na de bevrijding werd deze hersteld. De molen De Witten is evenals de twee kerken in Etten een rijksmonument.

Goedkoop tanken in Etten

Met uw UnitedConsumers tankkaart tankt u met korting bij Shell Koster aan de Slingerparallel. U kunt hier diesel, benzine en lpg tanken. Het station is iedere dag van de week geopend.

Vraag de tankkaart aan >>

U kunt ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations