Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Geffen

Over Geffen

Geffen is een dorp tussen Den Bosch en Oss in Noord-Brabant. Het ongeveer 5.000 inwoners tellende dorp behoort tot de samengevoegde gemeente Maasdonk.

Bezienswaardigheden in Geffen

Als u oude gebouwen wilt zien moet u in Geffen zijn. Molen Zeldenrust en molen De Vlijt zijn in de 17e eeuw gebouwd en de kerktoren van de Maria Magdalenakerk stamt zelfs uit de 15e eeuw. In het nabijgelegen natuurgebied de Geffense Bosjes kunt u heerlijk wandelen onder de naaldbomen.

Evenementen in Geffen

Jaarlijks wordt in oktober Strooipop georganiseerd. Op voorgaande edities van dit muziekfestival hebben onder ander Rowen Hèze, Go Back To The Zoo en Kensington op het hoofdpodium gestaan. Vanaf 2013 wordt er tijdens Strooipop een coverband wedstrijd georganiseerd.

Een evenement dat leuk is voor het hele gezin is Effe noar Geffe. Tijdens dit evenement worden er veel activiteiten georganiseerd. Zo kunt u kijken hoe oude ambachten worden beoefend, een rondje over de braderie lopen, of met de kinderen naar de nostalgische kermis. Ook is er live muziek en zijn er echte boerderijdieren die geaaid kunnen worden.

Goedkoop tanken in Geffen

U kunt met korting tanken in Geffen bij de volgende tankstations:

A
Papendijk 25 A
5386EB GEFFEN

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof