Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Geldrop

Over Geldrop

Geldrop is een dorp in de gemeente Geldrop-Mierlo in Noord-Brabant. Het is een vrij groot dorp met ongeveer 28.000 inwoners.

Dagje uit in Geldrop

In Geldrop is genoeg variatie aan bezienswaardigheden. Zo kunt u bijvoorbeeld een ‘Rondje Geldrop’ lopen. Tijdens deze 1,5 uur durende wandeltocht komt u langs de meeste bezienswaardigheden van het dorp. Natuurlijk kunt u ook zelf op ontdekkingstocht gaan. Zo is het Kasteel Geldrop een echte aanrader. Dit kasteel stamt uit de 14e eeuw. In het kasteel bevindt zich onder andere een trouwkamer, een oudheidkamer en er worden regelmatig voorstellingen gehouden. Misschien nog wel mooier dan het kasteel zijn de kasteeltuinen. Dit vrij toegankelijke park is een zogeheten Engelse landschapstuin. Voor een dagje volledige ontspanning kunt u natuurlijk naar de kasteeltuinen gaan, maar een bezoekje aan de Thermen Geldrop is misschien een nog wel beter idee. Dit luxe wellness centrum biedt u alle mogelijkheden om volledig tot rust te komen.

Vroeger stond Geldrop bekend om haar textielnijverheid. In het Weverijmuseum kunt u op woensdag en zaterdag even terug in de tijd. De rondleiding is inbegrepen bij de toegangsprijs en wordt zoveel mogelijk gegeven door mensen uit het weversvak.
Wanneer u uitgeput bent van het slenteren door dit prachtige dorp kunt u het beste even op het terras gaan zitten bij IJssalon Kees. Deze meester ijsmaker heeft al vele prijzen gewonnen en volgens velen is hier het best ijs uit de regio te verkrijgen.

Evenementen in Geldrop

Geldrop heeft een fantastisch horecaplein in het centrum waar regelmatig evenementen plaatsvinden. Zo organiseren de horecagelegenheden elke zomer sinds 2005 Geld’rop Uit. Tijdens dit muziekfeest op vijf donderdagen in juli en augustus ziet en hoort u diverse bands uit de regio. Voor de liefhebber van braderieën is er elk jaar de Mei’se Mert in het centrum van Geldrop. Deze grote braderie bestaat uit ruim 350 kramen, diverse podia met muziek en nog veel meer.

Goedkoop tanken in Geldrop

U kunt met korting tanken in Geldrop bij de volgende tankstations:

A
Laan der vierheemskinderen 19
5664TH GELDROP
B
Eindhovenseweg 6
5662AA GELDROP

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof