Goedkoop tanken in Geleen

Over Geleen

Geleen is een Limburgse stad in de gemeente Sittard-Geleen. In het gebied van de huidige gemeente lagen de oudste boerendorpen van Nederland. Zodoende wordt het gebied al ruim 5.000 jaar bewoond. Tegenwoordig heeft Geleen ongeveer 33.000 inwoners.

Dagje uit in Geleen

Aangezien Geleen groot is geworden als industriestad zijn er weinig historische gebouwen te bezichtigen in de stad. Desondanks is er genoeg te beleven. Jaarlijks is in Geleen in het voorjaar de op één na grootste kermis van Limburg te vinden. Over diverse pleinen staan 100 attracties uit binnen- en buitenland opgesteld. Naast spectaculaire wilde attracties is er ook voor de allerkleinsten genoeg te doen. Ook is er een ruime keus uit typische kermishorecagelegenheden zoals een poffertjeskraam en een Duitse worstengrill.

Wanneer u meer van muziekfestivals houdt kunt u in het tweede weekend van mei het festival Mama’s Pride bezoeken. Dit gratis toegankelijke popfestival wordt ieder jaar weer druk bezocht. Mama’s Pride ondersteunt graag jong talent. Daarom krijgen de winnaars van de lokale talentenjacht Podiumvrees jaarlijks een podium aangeboden op dit festival.

Goedkoop tanken in Geleen

In Geleen kunt u goedkoop tanken met uw UnitedConsumers tankkaart bij Total De Krawinkel aan de Rijksweg Zuid. Dit tankstation is dagelijks tot 23.00 uur geopend. U kunt hier diesel, Euro95, lpg, en de premiumbrandstoffen Excellium Benzine en Excellium Diesel tanken.

Vraag de tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Limburg ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof