Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Gemert

Over Gemert

Gemert is een van de dorpen in de Noord-Brabantse gemeente Gemert-Bakel. Het dorp kent ongeveer 16.000 inwoners.

Dagje uit in Gemert

Wilt u graag een dagje uit in Gemert met de kinderen of kleinkinderen? Het Aardbeienhof is dan de ideale bestemming. Dit familiepark voor jong en oud heeft een grote speeltuin en een heerlijk terras voor de ouders. Ook kunnen er kinderfeestjes worden gehouden en leert u er alles over de aardbeienteelt. Gaat u liever wandelen in een mooi park? Dan is het kasteelpark bij Kasteel Gemert misschien iets voor u.

Om het leven in een Peeldorp in 1900 te beleven gaat u naar het Boerenbondmuseum. Hier worden regelmatig demonstraties van ambachten gegeven. Er is een dorpsplein met verschillende authentieke winkeltjes en een boerderij die nog steeds functioneert als een boerderij uit de vorige eeuw.

Evenementen in Gemert

In augustus wordt er in het centrum van Gemert een grote kunstmarkt gehouden. De kunstmarkt wordt jaarlijks bezocht door ongeveer 7.500 mensen en vanaf het terras kunt u genieten van het mooie uitzicht op Kasteel Gemert. Bovendien kunt u er originele kunst kopen voor een aantrekkelijke prijs.

In de weken voor carnaval worden er op veel plaatsen carnavalsgerelateerde evenementen georganiseerd. In Gemert is dit niet anders. Jaarlijks wordt in café Dientje Generalaaf georganiseerd. De beste kapellen uit de regio worden uitgenodigd voor dit kapellenfestival, dus aan muziek en gezelligheid geen gebrek.

Goedkoop tanken in Gemert

Er zijn geen deelnemende tankstations in Gemert waar u kunt tanken met korting.

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof