Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Gendt

Gendt ligt in het zuidoosten van de provincie Gelderland en vormt samen met Huissen en Bemmel de gemeente Lingewaard. In Gendt wonen ongeveer 7.000 mensen.

Over Gendt

In het jaar 1233 verkreeg Gendt stadsrechten van de Graaf van Gelre. Uit die tijd stammen ook de twee kastelen van Gendt: Kasteel Gendt en Kasteel Poelwijk. Kasteel Gendt is tijdens de Tachtigjarige Oorlog afgebroken. Van Kasteel Poelwijk is nog de gracht en een woontoren bewaard gebleven.

Dagje uit in Gendt

In Gendt vinden ieder jaar twee grote evenementen plaats: het Kersenfeest in juni en in augustus het Schuttersfeest. Tijdens het Schuttersfeest  is het ook kermis in Gendt.

Bij een bezoekje aan Gendt moet u zeker nationaal landschap De Gelderse Poort niet vergeten. Hier vindt u mooie wandel- en fietsroutes, en een aantal leuke bezienswaardigheden. Fort Pannerden bijvoorbeeld, dat ter verdediging van de Hollandse waterlinie is gebouwd. Een andere toeristische trekpleister in de omgeving van Gendt is Kasteel Doorneburg. Dit middeleeuwse kasteel wordt het grootste en mooiste kasteel van Nederland genoemd. Binnen de muren van het kasteel bevindt zich onder andere een boerderij.

Goedkoop tanken in Gendt

Er zijn geen deelnemende tankstations in Gendt waar u kunt tanken met korting.

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Gelderland ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof