Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Gilze

Over Gilze

Gilze is een van de oudste plaatsen in de regio van Tilburg. Dit Noord-Brabantse dorp heeft ongeveer 8.000 inwoners en ligt aan de rand van de Ulvenhoutse bossen.

Bezienswaardigheden in Gilze

De Steenfabriek in Gilze was het eerste industriële bedrijf in het dorp. Dit in 1890 gebouwde fabriekscomplex werd in 1991 gesloten en ruim tien jaar later werd er een nieuwe bestemming aan gegeven. Tegenwoordig is een deel van de fabriek in gebruik als kantoor- en woonruimte. Een ander deel werd verbouwd tot een cultureel centrum waar regelmatig exposities te bewonderen zijn. Bovendien zijn sommige van de oude steenovens in het complex nog zichtbaar om de bezoeker een kijkje te bieden in het verleden van het gebouw.

Evenementen in Gilze

Voor een avondje uit waarbij u schuddebuikt van het lachen bent u in Gilze aan het juiste adres. Drie weken voor carnaval wordt daar het Bont Sauwelspektakel gehouden. Tijdens deze avond ligt de zaal plat om de grappen van lokale komieken die zich het hele jaar lang voorbereiden op dit spektakel.

Als u een wielerfan bent dan mag u het wielerweekend Gilze niet missen. Tijdens dit weekend zijn er verschillende wielerevenementen voor professionals en amateurs. Als u wilt kunt u als amateurrenner dus ook zelf meedoen.

Goedkoop tanken in Gilze

U kunt met korting tanken in Gilze bij de volgende tankstations:

A
Tilburgsebaan 6
5126PH GILZE

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof