Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Goes

Over Goes

Op Zuid-Beveland, in de provincie Zeeland, ligt de stad Goes. De stad is in de tiende eeuw ontstaan aan de rand van een riviertje. De zanger van Racoon komt uit Goes en bezingt de stad in het lied ‘My Town’.

Evenementen in Goes

In augustus is het kermis in Goes. De kermis is voortgekomen uit de jaarmarkt die vanaf 1417 bestaat. De Zeelandhallen in Goes bieden evenementen voor iedereen. Van rommelmarkt tot vakbeurs, van modelbouwshow tot verkeerseducatie, u vindt het in de Zeelandhallen.

Dagje uit in Goes

Houdt u van golf? In Goes ligt de grootste golfbaan van Zeeland: de Goese Golf. Ook vindt u een groot aantal winkels in Goes. Combineer een gezellig dagje shoppen met de geschiedenis van de stad. Er staan een aantal bekende en bijzondere gebouwen in Goes, waaronder het stadhuis uit de 15e eeuw en de Grote Kerk uit 1423. U kunt ook een rondleiding door het centrum van Goes volgen die langs de historische en archeologische plekken van de gemeente voert.

Parkeer uw auto in een van de parkeergarages of op de parkeerterreinen die u verspreid in de stad vindt. U kunt ook gratis uw auto parkeren op het P&R parkeerterrein.

Goedkoop tanken in Goes

U kunt met korting tanken in Goes bij de volgende tankstations:

A
Ant. Fokkerstraat 77 a
4462ES GOES
B
Troelstralaan 284
4463XZ GOES

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Zeeland ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof

> Alles over tanken en brandstof