Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Goirle

Over Goirle

Goirle is een Noord-Brabantse gemeente in de buurt van Tilburg met ongeveer 23.000 inwoners. Aan het dorp is een legende verbonden. Het schijnt dat de ‘Groene Jozef’ na zijn dood op de brandstapel in 1587 nog steeds iedere zes jaar door de straten van Goirle rondwaart. Volgens de legende is hij na al die tijd nog op zoek naar zijn houten been.

Dagje uit in Goirle

Aan de rand van Goirle op het landgoed Nieuwkerk ligt een grote golfclub. Hier kunnen ervaren golfers een ontspannend middagje golfen of u kunt de eerste stappen op de green zetten door een les te nemen.

Evenementen in Goirle

De echte verzamelaar is elke eerste zondag van de maand te vinden in Goirle. Dan wordt namelijk de verzamelruilbeurs ‘De Gezellige Ruilers’ gehouden. Of u nu postzegels spaart of McDonald’s speeltjes, op deze ruilbeurs vindt u net datgene dat u nog mist.

Wat u ook zeker niet mag missen is het Gôols korenfestival. Tijdens dit zangspektakel komen 17 koren bij elkaar en treden ieder drie keer op in het centrum van Goirle. Dit evenement wordt georganiseerd door de winkels en bedrijven in het centrum. Aan het einde van de middag zingen de ruim 700 zangers en zangeressen drie gezamenlijke nummers.

Goedkoop tanken in Goirle

U kunt met korting tanken in Goirle bij de volgende tankstations:

A
Nieuwkerksedijk 25
5051HS GOIRLE

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof