TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in Goor

Over Goor

Het stadje Goor is de grootste kern van de gemeente Hof van Twente. Het stadje ligt in de provincie Overijssel tussen de plaatsen Deventer en Enschede. Het plaatsje verwierf stadsrechten in 1263 uit handen van de Bisschop van Utrecht en Goor vormde jarenlang het bestuurscentrum voor de landstreek Twente.

Bezienswaardigheden in Goor

Goor kende lange tijd een bloeiende textielindustrie. In de 19e eeuw richtte de Engelse textieltechnicus Thomas Ainsworth in Goor de eerste weefschool op. Tot op heden is er op gemeenschappelijke begraafplaats in Goor een gietijzeren grafmonument te vinden van Ainsworth, de grondlegger van de moderne textielindustrie. Goor is verder bekend om zijn klompenmuseum, het Goors historische museum en de gotische Hofkerk.

Evenementen voor Goor

Het belangrijkste jaarlijkse evenement in Goor is het School- en Volksfeest. Dit wordt ook wel het Goors Carnaval genoemd en vindt plaats in het laatste volle weekend van juni. Het hoogtepunt van de festiviteiten is De Goorsche allegorische Optocht.

Goedkoop tanken in Goor

In Goor kunt u goedkoop tanken met korting met de tankkaart van UnitedConsumers bij tankstation Shell Hoek. Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag een tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Overijssel ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations