Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Gorinchem

Over Gorinchem

Gorinchem is een stad in Zuid-Holland met ongeveer 35.000 inwoners. Oorspronkelijk was Gorinchem een vestingstad, de overblijfselen daarvan liggen tegenwoordig in het centrum.

Bezienswaardigheden in Gorinchem

Een van de meest bijzondere gebouwen in Gorinchem is het ‘Dit is in Bethlehem’ pand, dat in 1566 gebouwd is. De gevel van dit bijzondere huis bevat verschillende beeldhouwwerken. Een van deze beeldhouwwerken is een kersttafereel met de tekst ‘Dit is in Bethlehem’. Tegenwoordig is er een boekhandel in het pand gevestigd.
De binnenstad van Gorinchem staan nog veel historische gebouwen die oorspronkelijk bheoorden tot de oude vestingstad. Een stadwandeling door het centrum zal dus zeker niet teleurstellen.

Evenementen in Gorinchem

Jaarlijks vinden eind augustus in Gorinchem de Zomerfeesten plaats. Deze feesten worden ieder jaar weer druk bezocht en worden aangedaan door nationaal bekende artiesten. Zo hebben Miss Montreal, Lisa Lois, Charly Luske en de Hansome Poets dit festival al eens aangedaan. Er zijn op loopafstand parkeerplaatsen beschikbaar als u deze feesten met de auto wilt bezoeken.

Goedkoop tanken in Gorinchem

U kunt met korting tanken in Gorinchem bij de volgende tankstations:

A
Stationsweg 21 a
4205AA GORINCHEM
B
Van Hogendorpweg 6
4204XW GORINCHEM
C
Avelingen-Oost 4
4202MN GORINCHEM

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Zuid-Holland ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof