Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Gouda

Over Gouda

Gouda is een Zuid-Hollandse stad die bekend staat om kaas en stroopwafels. Gouda heeft ongeveer 71.000 inwoners en ligt in het Groene Hart.

Bezienswaardigheden in Gouda

Gouda ligt in het Groene Hart en heeft daardoor veel wandel- en fietsgebieden. De binnenstad van Gouda mag er echter ook wezen. Gouda heeft 330 rijksmonumenten waaronder de Sint-Janskerk en het oude stadhuis. De Markt vormt de kern van de oude binnenstad. Hier vindt u ook de Waag. Dit gebouw heeft lange tijd dienst gedaan als weegplaats voor kazen en momenteel is het Kaas- en Ambachtenmuseum dan ook in de Waag gevestigd. Op de Markt kunt u ook heerlijk eten bij een van de restaurants of een drankje drinken op een van de terrasjes.

Evenementen in Gouda

In de zomer kunt u in Gouda de wekelijkse toeristische Kaasmarkt bezoeken. Op deze markt worden naast Goudse kaas ook onder andere klompen, karnemelk en kaarsen verhandeld. De kraampjes worden bezet door authentieke ambachtslieden.
In december wordt in Gouda de zogenaamde kaarsjesavond gehouden. Tijdens dit evenement wordt het centrum van Gouda helemaal door kaarsen verlicht. Deze traditie
trekt ieder jaar veel bezoekers naar Gouda.

Goedkoop tanken in Gouda

U kunt met korting tanken in Gouda bij de volgende tankstations:

A
Burg. Van Reenensingel 45
2803PA GOUDA
B
Goverwellesingel 96
2807DX GOUDA

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Zuid-Holland ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof