Goedkoop tanken in Goutum

Over Goutum

Goutum ligt in de provincie Friesland en grenst aan de stad Leeuwarden. Het kleine dorp met ongeveer 2600 inwoners komt echter, door de ontwikkeling van een nieuwbouwwijk, steeds meer in de stad Leeuwarden te liggen. Oorspronkelijk was Goutum een terpdorp. Van de terp is echter niets meer te zien.

Dagje uit in Goutum

Een dagje in Goutum is een dagje genieten van het prachtige historische centrum dat Goutum rijk is. Rondom de Agneskerk vindt u nog diverse monumentale panden die het Goutum van vroeger tijden laten herbeleven. Zo is er de pastorie met koetshuis, de kosterij met paardenstalling, het schoolmeesterhuis en een bakkerswoning. Buiten het centrum vindt u nog diverse monumentale boerderijen.

Houdt u van schaatsen, dan komt u in Friesland zeker aan uw trekken. Zo ook in Goutum. De ijsbaan vindt u bij de kerk. Schaatsen in Goutum is schaatsen in een nostalgische omgeving, compleet met koek en zopie.

Goedkoop tanken in Goutum

Met uw UnitedConsumers tankkaart tankt u in Goutum met korting bij tankstation Esso Goutum. Hier tankt u diesel, Euro95, LPG en Energy Supreme benzine met korting. Het tankstation is elke dag van de week tot 23.00 uur geopend.

Goedkoop tanken in Friesland

Bij UnitedConsumers krijgt u gegarandeerd 6 cent korting op de gemiddelde landelijke adviesprijs (GLA) voor brandstof. Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u ook goedkoop tanken in Friesland.

Vraag de tankkaart aan >>

U kunt ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof