Goedkoop tanken in Groningen

Over Groningen

Groningen is de hoofdstad van de gelijknamige provincie. Zoals veel steden is Groningen ontstaan door de gunstige combinatie van rivieren. De stad Groningen telt ongeveer 195.000 inwoners en is daarmee de grootste stad van noordelijk Nederland en de zevende stad van ons land. Groningen is al eeuwenlang een studentenstad. De Rijksuniversiteit Groningen werd in 1614 opgericht en is daarmee na Leiden de oudste universiteit van Nederland.

Bezienswaardigheden in Groningen

Bent u in Groningen, dan is een bezoek aan het Noorderplantsoen de moeite waard. Het park is aangelegd in Engelse Landschapsstijl. U vindt er kenmerkende slingerende paden en grote vijvers. Elke eerste zondag van de maand is het in Groningen koopzondag.

Parkeren in Groningen

In Groningen vindt u 13 parkeergarages in en rond de binnenstad. U kunt ook gratis parkeren op een van de 5 P+R terreinen aan de rand van de stad.

Goedkoop tanken in Groningen

In Groningen kunt u met uw UnitedConsumers tankkaart goedkoop tanken bij Total Beijum aan de Amkemaheerd, BrandOil Traas aan de Beethovenlaan en de Q8 stations aan de Rijksweg en Laan 1940-1945.

Vraag de tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Groningen goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof