TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in Grubbenvorst

Over Grubbenvorst

Grubbenvorst is een dorp in de Limburgse gemeente Horst aan de Maas. Het kerkdorp kent ongeveer 5.000 inwoners en ligt in het noorden van Limburg. De naam Grubben komt van het kasteel Grubben. Vorst was een oude benaming voor bos dat in het bezit van een heer was. Van het kasteel rest nog slechts een ruïne en het bos heeft plaatsgemaakt voor heide en weilanden.

Bezienswaardigheden in Grubbenvorst

In Grubbenvorst kunt u een historische wandelroute volgen langs een aantal karakteristieke panden en locaties in de kern van het dorp. Bij veel van deze historische locaties staan informatieborden met de geschiedenis van het pand er op. Ideaal als u van wandelen en geschiedenis houdt. Gratis routekaarten zijn te verkrijgen bij Café De Vonkel en IJssalon Clevers.

Evenementen in Grubbenvorst

Houdt u van asperges? Dan zijn de Aspergefeesten in Grubbenvorst iets voor u. Dit gratis toegankelijke evenement vindt al ruim 25 jaar lang plaats in het aspergeseizoen. Leer alles over de kweek, oogst en verwerking van het witte goud. Natuurlijk kunt u ook volop proeven van heerlijk verse aspergegerechten. Het avondprogramma van dit culinair festijn wordt ingevuld met muziek van lokaal en nationaal niveau.

Goedkoop tanken in Grubbenvorst

In Grubbenvorst kunt u goedkoop tanken met uw UnitedConsumers tankkaart bij  Besouw aan de Californischeweg. Bij dit tankstation kunt u diesel, Euro95, lpg, super en super MLV tanken.

Vraag de tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Limburg ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations