TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in Haaksbergen

Over Haaksbergen

In het zuiden van Twente ligt het dorpje Haaksbergen. De Overijsselse gemeente noemt zichzelf de ster van Twente en dit is terug te zien op het wapen van Haaksbergen. Zoals overal in Twente is de textielindustrie lange tijd van groot belang geweest voor Haaksbergen, maar Haaksbergen was lange tijd ook belangrijk voor transport en vervoer in de streek.

Bezienswaardigheden in Haaksbergen

Al sinds 1884 ligt er een spoorweg tussen Haaksbergen en Boekelo. De oude spoorlijn is een herinnering aan de tijd dat kolen en zout met een stoomlocomotief door Twente werden vervoerd. In het Museum Buurspoorweg kunt u deze tijden herbeleven. U kunt treinen uit verschillende tijden bekijken en een rit maken met de oude stoomtrein. Daarnaast kunt u in Haaksbergen een bezoek brengen aan de Korenmolen en de oude Oostendorper watermolen.

Evenementen in Haaksbergen

Ieder jaar in september worden de schutterfeesten georganiseerd in Haaksbergen. Er zijn traditionele onderdelen zoals het vogelschieten (op houten vogels!) en het teamschieten. In Haaksbergen zijn er rond de Schuttersfeesten ook een aantal festiviteiten in de feesttent in het centrum.

Goedkoop tanken in Haaksbergen

In Haaksbergen kunt u goedkoop tanken met korting met de tankkaart van UnitedConsumers bij tankstation BrandOil Haaksbergen. Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag een tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Overijssel ook goedkoop tanken in:

> Alles over tanken en brandstof

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations