TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in Haarlem

Haarlem is op Amsterdam na de grootste stad in de provincie Noord-Holland. Ver terug in de geschidenis ontwikkelde Haarlem zich op industrieel gebied als textielstad en op cultuur gebied als schildersstad.

Vermoedelijk is Haarlem een verbastering van Haaloheim. Heim, afgeleid van ‘heem’ betekent woonplaats. ‘Haar’ staat voor zandgrond en ‘lo’ voor bos. Na de Tweede Wereldoorlog leed Haarlem aan een slechte economie en daarmee verdwenen de grote industriële bedrijven uit de stad. Haarlem ontwikkelde zich daarna tot een stad van diensten, scholen en overheidsinstellingen.

Bezienswaardigheden in Haarlem

De oude kern van Haarlem geniet een beschermd stadsgezicht. De gebouwen en monumenten in dit gedeelte van de stad worden beschermd door de overheid. Zo kan men het historische centrum van de stad zo goed mogelijk behouden. Daarnaast zijn er verschillende parken en recreatiegebieden in en om Haarlem te vinden. Harlemmerhout staat hierom het meeste bekend. De Sint-Bavokerk op de Grote Markt van Haarlem is ook zeker een bezoek waard.

Evenementen in Haarlem

Jaarlijks trekt het bloemencorso van Noordwijk naar Haarlem. Dit grote evenement vindt in april plaats. De dag na het bloemencorso zijn de praalwagens in de binnenstad te bezichtigen. Op 5 mei organiseert Haarlem het bevrijdigingsfestival. Haarlem heeft op één na het grootste bevrijdingsfestival van Nederland.

Goedkoop tanken in Haarlem

In Haarlem kunt u goedkoop tanken met korting met de tankkaart van UnitedConsumers bij verschillende tankstations. Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag een tankkaart aan >>

U kunt in Noord-Holland goedkoop tanken met korting in de volgende plaatsen:


> Alles over tanken en brandstof

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations