Goedkoop tanken in Halle

In de gemeente Brockhorst in het oosten van de provincie Gelderland ligt het dorp Halle. Het dorp heeft een groot buitengebied waar veel wandel- en fietsroutes zijn uitgezet. U vindt er ook enkele campings.

Over Halle

Halle ligt op de Halserug, een dekzandrug van 16 kilometer lang. De zogenoemde Halserug is ontstaan in de laatste IJstijd. Door de wind is er dekzand afgezet en zijn er later stuifduinen gevormd. Over de Halserug loopt de Romienendiek, een historische weg.

Dagje uit in Halle

In de omgeving van Halle wordt ieder jaar het Dickens festijn georganiseerd. In Bronckhorst kunt u het weekeinde voor Kerst genieten van A Christmas Carol, opgevoerd met zang en poppenspelen. Houdt u van natuur? Dan is een wandeling over het ‘Boelekeerlspad’ zeker de moeite waard. U loopt langs watergangen, poelen en landerijen. Onderweg kunt u diverse watervogels tegenkomen, maar ook reeën en andere zoogdieren worden vaak gezien op de route.

In Vorden, vlakbij Halle, kunt u een aantal fraaie kastelen bezoeken. De kastelen zijn rond het jaar 1300 gebouwd, echte middeleeuwse kastelen dus.

Goedkoop tanken in Halle

Met uw UnitedConsumers tankkaart tankt u met korting bij Total Venderbosch aan de Dorpsstraat. Hier kunt u iedere dag van de week terecht voor diesel, benzine en lpg.

Vraag de tankkaart aan >>

U kunt ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof