Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Halle

In de gemeente Brockhorst in het oosten van de provincie Gelderland ligt het dorp Halle. Het dorp heeft een groot buitengebied waar veel wandel- en fietsroutes zijn uitgezet. U vindt er ook enkele campings.

Over Halle

Halle ligt op de Halserug, een dekzandrug van 16 kilometer lang. De zogenoemde Halserug is ontstaan in de laatste IJstijd. Door de wind is er dekzand afgezet en zijn er later stuifduinen gevormd. Over de Halserug loopt de Romienendiek, een historische weg.

Dagje uit in Halle

In de omgeving van Halle wordt ieder jaar het Dickens festijn georganiseerd. In Bronckhorst kunt u het weekeinde voor Kerst genieten van A Christmas Carol, opgevoerd met zang en poppenspelen. Houdt u van natuur? Dan is een wandeling over het ‘Boelekeerlspad’ zeker de moeite waard. U loopt langs watergangen, poelen en landerijen. Onderweg kunt u diverse watervogels tegenkomen, maar ook reeën en andere zoogdieren worden vaak gezien op de route.

In Vorden, vlakbij Halle, kunt u een aantal fraaie kastelen bezoeken. De kastelen zijn rond het jaar 1300 gebouwd, echte middeleeuwse kastelen dus.

Goedkoop tanken in Halle

Er zijn geen deelnemende tankstations in Halle waar u kunt tanken met korting.

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Gelderland ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof