Hapert

Goedkoop tanken in Hapert

U kunt goedkoop tanken in Hapert en omgeving met de UnitedConsumers tankkaart. Hiermee krijgt u op elke tankbeurt korting, zodat u altijd bespaart op uw tankkosten. Vraag de tankkaart eenvoudig online aan en start direct met besparen op tanken. Door goedkoop te tanken in of nabij Hapert, houdt u meer geld over voor leukere dingen. U verdient meer.

Vraag uw tankkaart aan

U kunt met korting tanken in hapert bij de volgende tankstations:

A
Oude Provincialeweg 86
5527BR HAPERT

Over Hapert

Hapert is een dorp in de provincie Noord-Brabant met ruim 5.000 inwoners. Het dorp maakt deel uit van de gemeente Bladel en ligt vlakbij de grens met België. Volgens archeologische vondsten is Hapert ontstaan in de bronstijd en er zijn ook sporen gevonden van de Romeinen.

Bezienswaardigheden Hapert

De Korenmolen uit de negentiende eeuw is één van de hoogtepunten van Hapert. De Mariakapel is tevens een bezoek waard, dit is namelijk de gedenkplaats voor de onafhankelijkheidsstrijders in Indonesië, waarvan er één stierf. De Sint-Severinuskerk in Neo-Romaanse stijl uit 1923 is tevens een bezoek waard. Naast deze bezienswaardigheden heeft Hapert nog veel meer rijksmonumenten, beelden en kunstwerken.