Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Hardenberg

Over Hardenberg

Het stadje Hardenberg ligt in het noorden van Overijssel in de streek de Overijsselse Vecht. De gemeente Hardenberg heeft een turbulente geschiedenis van veldslagen rond de Tachtigjarige Oorlog en twee grote branden die het stadje compleet in de as legden. De stad werd in de 18e en 19e  weer volledig opgebouwd tot het Hardenberg tot een sterk agrarisch centrum en later een belangrijk industriegebied.

Bezienswaardigheden in Hardenberg

Één van de belangrijkste trekpleisters in Hardenberg is de Oele Mölle. De oude korenmolen is toegankelijk voor publiek. Verder is er nog de oude Joodse begraafplaats, gelegen op een bijzondere plek, namelijk op een kleine terp aan de rand van Hardenberg, vlak aan de Overijsselse Vecht. De kleine begraafplaats wordt ook wel het Jodenbergje genoemd.

Evenementen voor Hardenberg

Van oudsher wordt Hardenberg ook wel de Klepperstad genoemd. Deze naam is afkomstig van de zogenaamde Klepperman, een soort nachtwaker die controleerde of alle inwoners van Hardenberg zich aan de regels hielden. Ieder uur maakte de Klepperman veel lawaai en riep de tijd om. Nog steeds worden er onder het motto van de Klepperstad verschillende activiteiten georganiseerd zoals de Klepperstadloop, de Kleppertour en de Klepperstad kroegentocht.

Goedkoop tanken in Hardenberg

U kunt met korting tanken in Hardenberg bij de volgende tankstations:

A
Bruchterweg 99
7772BK HARDENBERG
B
Ir J.C. Kellerlaan 18
7772SG HARDENBERG
C
Haardijk 1 - 3
7771PZ HARDENBERG

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Overijssel ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof