TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in Harderwijk

Harderwijk ligt in het westen van de provincie Gelderland en telt ongeveer 45.000 inwoners.

Over Harderwijk

Al in 1231 kreeg Harderwijk stadsrechten. Harderwijk kon uitgroeien tot een handelsplaats. Rond 1500 was er de belangrijkste vismarkt aan de Zuiderzee te vinden. In 1932 werd de Zuiderzee afgesloten en werden de IJsselmeerpolders aangelegd.

Dagje uit in Harderwijk

Het Dolfinarium in Harderwijk is een prima invulling voor een dagje uit. Het grootste zeezoogdierenpark van Europa werd in 1965 geopend en trekt jaarlijks ongeveer 1 miljoen bezoekers. Dankzij het Dolfinarium kent Harderwijk veel toerisme. Gelukkig maar, want door de afsluiting van de Zuiderzee is de visserij en vishandel geheel weggevallen. Harderwijk heeft door het attractiepark een nieuwe bron van inkomsten gevonden.

Maar Harderwijk heeft meer te bieden dan het Dolfinarium. Verwen uzelf met een bezoekje aan de Zwaluwhoeve of ontdek Harderwijk vanaf een van de rondvaartboten van Rederij Veluwemeer. Bent u benieuwd naar de geschiedenis van Harderwijk? Breng dan een bezoek aan het Stadsmuseum. Hier kunt u de belangrijkste elementen uit de rijke geschiedenis van Harderwijk bezichtigen.

Parkeren in Harderwijk

U kunt tegen betaling uw auto parkeren in Harderwijk. Gaat u een dagje naar het Dolfinarium? Parkeer uw auto dan op het parkeerterrein bij de Harder en de Flevoweg. De Boulevard Express brengt u dan naar het Dolfinarium.

Goedkoop tanken in Harderwijk

Met uw UnitedConsumers tankkaart tankt u met korting bij Gulf Harderwijk aan de Amperestraat en BP Kok aan de Hoofdweg.

Vraag de tankkaart aan >>

U kunt ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations