Goedkoop tanken in Hardinxveld-Giessendam

Over Hardinxveld-Giessendam

Hardinxveld-Giessendam is een Zuid-Hollandse gemeente met ongeveer 18.000 inwoners.

Dagje uit in Hardinxveld-Giessendam

Museum de Koperen Knop is een cultureel en historisch museum over de Alblasserwaard. Het museum is in een boerderij uit de 17e eeuw gevestigd. U kunt hier zien hoe er in de 17e eeuw in deze streek werd geleefd. Zo zijn er verschillende kamers met authentieke meubelen en siervoorwerpen te zien. Op de museumzolder zijn wisselende exposities te bekijken. Bij goed weer kunt u in de tuin van het museum een heerlijk kopje koffie of thee drinken op het grote terras bij het theehuisje.

Vanuit de Koperen Knop zijn verschillende wandelroutes te volgen. Zo is er de wandeling ‘Van Trijntje naar Trijntje’. Trijntje is bij het aanleggen van de Betuwelijn in een 7500 jaar oud graf gevonden. Ze heeft haar naam gekregen naar aanleiding van de aanleg van dit treinspoor. Deze route loopt van het museum waar de reconstructie van de 7500 jaar oude vrouw ligt naar de plaats waar haar skelet in 1997 is opgegraven. Verder zijn er wandelingen naar de middeleeuwse kerktoren, door de Alblasserwaardse weilanden en langs de Giessen.

Goedkoop tanken in Hardinxveld-Giessendam

In Hardinxveld-Giessendam kunt u goedkoop tanken met uw UnitedConsumers tankkaart bij tankstation Haan 't Spoor. Heeft u nog geen tankkaart? Vraag deze dan eenvoudig online aan!

Vraag een tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Zuid-Holland ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof