Goedkoop tanken in Harlingen

Over Harlingen

Harlingen is een van de Friese elf steden en ligt in het westen van Friesland. In Harlingen wonen ongeveer 15.000 mensen.

Dagje uit in Harlingen

De haven in Harlingen is de grootste van Friesland en bestaat al sinds 1543. U vindt er zeeschepen en binnenvaartschepen, maar ook als u zelf een boot heeft kunt u aanmeren in de haven van Harlingen.

Ook voor een dagje naar het strand moet u in Harlingen zijn. Het Harlinger Strand ligt aan de Waddenzee en u kunt er zwemmen, surfen en kanoën. In Harlingen kunt u op een bijzondere plaats overnachten. Bijvoorbeeld in de Vuurtoren van Harlingen, of op reddingboot Lilla Marras.

Evenementen in Harlingen

De Harlinger Visserijdagen worden eind augustus gevierd. Het is een volksfeest voor jong en oud, uiteraard in het teken van de visserij. Maar er is ook muziek, dans en kunst te vinden. Eind juni wordt ieder jaar het strandconcert Muziek aan Zee gehouden en aan het eind van de zomer kunt u deelnemen aan de 2km zeezwemtocht.

Goedkoop tanken in Harlingen

Met uw UnitedConsumers tankkaart tankt u in Harlingen met korting bij tankstation Q8 Harlingen aan de Stationsweg. Hier tankt u goedkoop diesel, benzine en lpg. Het tankstation is iedere dag van de week geopend tot 21.00 uur.

Goedkoop tanken in Friesland

Bij UnitedConsumers krijgt u gegarandeerd 6 cent korting op de gemiddelde landelijke adviesprijs (GLA) voor brandstof. Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u ook in Friesland goedkoop tanken.

Vraag de tankkaart aan >>

U kunt ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof