Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Hattem

Over Hattem

Hattem ligt in het noorden van de provincie Gelderland en telt ongeveer 11.500 inwoners. Hattem is een van de drie Hanzesteden op de Veluwe. Handelaren en steden sloten tijdens de Middeleeuwen een samenwerkingsverband: het Hanzenverbond. Door samen te werken, probeerden ze hun handel te beschermen en uit te breiden. Wilt u meer weten over het Hanzenverbond? Dan is de Hanze stadswandeling iets voor u!

Dagje uit in Hattem

Het pittoreske uiterlijk van Hattem trok begin 1900 veel schilders die de Hollandse wolken wilden vereeuwigen. Een van hen was Jan Voerman. In het Voerman Museum kunt u dan ook veel van zijn werken bewonderen. Ook Anton Pieck was onder de indruk van Hattem. U vindt hier dan ook het Anton Pieck Museum, waar u tientallen originele schilderijen, etsen en zeefdrukken van de Nederlandse kunstschilder en graficus kunt bewonderen. Het derde museum van Hattem is het Nederlands Bakkerijmuseum. Ook voor kinderen een interessant museum, waar op verrassende wijze de geschiedenis van brood en banket wordt getoond.

Gelooft u de geschiedenis wel en houdt u liever van winkelen? Ook dan kunt u zich prima vermaken in Hattem. U vindt er nog echte kwaliteitswinkels op allerlei gebieden. Voor de fiets- en wandelliefhebber zijn er diverse routes in en rond Hattem uitgezet. Geniet van de mooie natuur op landgoed Molecaten, of laat u door de uitgestrekte uiterwaarden langs de IJssel leiden.

Parkeren in Hattem

U kunt in Hattem gratis uw auto parkeren bij de jachthaven en de Bleek. U loopt van daaruit zo het centrum van Hattem in. In het centrum is een blauwe zone aangelegd. Hier kunt u op vertoon van uw parkeerkaart maximaal 1 uur uw auto parkeren.

Goedkoop tanken in Hattem

U kunt met korting tanken in Hattem bij de volgende tankstations:

A
Burg. Bijleveldsingel 2
8052AN HATTEM

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Gelderland ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof