Goedkoop tanken in Havelte

Over Havelte

Het dorp Havelte ligt in het zuidwesten van de provincie Drenthe en telt ongeveer 3.200 inwoners. Havelte heeft de bijnaam de Parel van Drenthe.

Dagje uit in Havelte

Begin september wordt in Havelte het Volksfeest georganiseerd. Er is dan onder andere een kermis en een optocht. Vlinderparadijs Papiliorama is volledig ingericht voor vlinders. Deze vlindertuin verzorgt bovendien voor veel vlindertuinen in Europa de levering van vlinders. In Havelte staan ook twee hunebedden: D53 en D54.

Landgoed Overcinge werd al in de 14e eeuw genoemd. Het herenhuis is echter later gebouwd.  Tegenwoordig is het landgoed in gebruik als zaal- en congrescentrum. Overcinge is een rijksmonument, net als de Clemenskerk in Havelte. Deze kerk is gebouwd in het jaar 1310.

Goedkoop tanken in Havelte

Met uw UnitedConsumers tankkaart tankt u in Havelte met korting bij tankstation Texaco Paardeweide aan de Rijksweg A32. Hier tankt u diesel, lpg en benzine met korting. Het tankstation is de gehele week geopend tot 21.00 uur.

Goedkoop tanken in Drenthe

Bij UnitedConsumers krijgt u gegarandeerd 6 cent korting op de gemiddelde landelijke adviesprijs (GLA) voor brandstof. Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u ook in Drenthe goedkoop tanken.

Vraag de tankkaart aan >>

U kunt ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof