Goedkoop tanken in Hazerswoude-Rijndijk

Over Hazerswoude-Rijndijk

Hazerswoude-Rijndijk is een Zuid-Hollands dorp. Hazerswoude was in de 16e eeuw een turfdorp. Om turf te winnen werden er dijken gebouwd en werd er rondom het dorp veel gebaggerd. Door dit ingrijpen in de natuur overstroomde veel weilanden en werd het dorp omringd met veenplassen. Doordat landbouw niet meer mogelijk was vertrokken de meeste mensen in die tijd naar andere plaatsen. Tegenwoordig heeft Hazerswoude-Rijndorp weer ongeveer 6.000 inwoners.

De omgeving van Hazerswoude-Rijndijk

Door de voormalige turfwinning liggen er tegenwoordig uitgestrekte natuurlandschappen om Hazerswoude-Rijndijk. Veel van deze natuur is gepland en aangelegd door mensen. Daardoor zijn de sloten in dit gebied kaarsrecht en worden de weilanden systematisch van beplante gebieden gescheiden door fietspaden. De waterhuishouding wordt tegenwoordig geregeld door molens en gemalen die een deel van de veenplassen hebben drooggelegd. Door deze weidse opzet van het landschap zijn de vier nabijgelegen windmolens van grote afstand te herkennen.

Goedkoop tanken in Hazerswoude-Rijndijk

In Hazerswoude-Rijndijk kunt u goedkoop tanken met uw UnitedConsumers tankkaart bij tankstation Texaco R&S. Heeft u nog geen tankkaart? Vraag deze dan eenvoudig online aan!

Vraag een tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Zuid-Holland ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof