Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Heerde

Over Heerde

Heerde is een groene plaats in de provincie Gelderland. Wegens de ligging aan de Veluwe is Heerde een geliefde plek voor vele toeristen. Wilt u hier overnachten? Er zijn mogelijkheden genoeg.

Dagje uit in Heerde

Heerde leent zich prima voor een of meerdere dagjes uit. Lang geleden lag hier een gletsjer uit de ijstijd. De huidige Renderklippen herinneren hier nog aan. Op deze heide vindt u nog vele begroeide stuwwallen. U kunt hier heerlijk wandelen of fietsen en van de natuur genieten. Vooral in de zomer is het er prachtig. En als u geluk heeft, komt u de grazende schapenkudde nog tegen. Vindt u het te warm voor een wandeling, dan kunt u ook zonnen en zwemmen bij het Heerderstrand.

In Heerde zelf kunt u uw hart ook ophalen. Zo vindt u er nog vele monumentale gebouwen. Door het jaar heen worden er vele activiteiten georganiseerd, zoals het Hoornerfeest en Jazzfestival Heerde. Kunt u niet wachten tot deze feesten, dan kunt u ook in het weekend met de voetjes van de vloer bij uitgaanscomplex SQ, waar vele jongeren uit de streek naartoe gaan.

Goedkoop tanken in Heerde

Er zijn geen deelnemende tankstations in Heerde waar u kunt tanken met korting.

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Gelderland ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof