Goedkoop tanken in Heerenveen

Over Heerenveen

Heerenveen ligt in het zuiden van de provincie Friesland en heeft ongeveer 28.500 inwoners. Ondanks het groot aantal inwoners, behoort Heerenveen niet tot de elf Friese steden.

Dagje uit in Heerenveen

Houdt u van watersport, dan kunt u zich waarschijnlijk prima vermaken in recreatiegebied De Heide. Deze recreatieplas is 20 meter diep en geschikt voor roei- en zeilboten. Naast de plas ligt een golfbaan. In Parkgebied Oranjewoud kunt u genieten van de mooie natuur met een bijzonder historisch karakter. Bent u meer een kunst- en cultuurliefhebber? Dan vindt u altijd wel een mooie voorstelling in het Posthuis Theater of een interessante tentoonstelling in een van de galerieën in Heerenveen.

Schuif na een mooie wandeling of dagje weg aan in een van de vele restaurants of eetcafés in Heerenveen. Als u langer van Heerenveen wilt genieten, blijft u overnachten in een van de hotels of bed&breakfasts in de gemeente.

In het centrum van Heerenveen geldt betaald parkeren. U vindt er diverse parkeerterreinen en een ondergrondse parkeergarage.

Goedkoop tanken in Heerenveen

Met uw UnitedConsumers tankkaart tankt u in Heerenveen met korting bij de volgende tankstations:

  • Q8 Rotonde aan de Schans.
  • Esso De Weeren aan de Rijksweg A32.
  • Total Ten Woude aan de Oranje Nassaulaan.

Goedkoop tanken in Friesland

Bij UnitedConsumers krijgt u gegarandeerd 6 cent korting op de gemiddelde landelijke adviesprijs (GLA) voor brandstof. Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u ook in Friesland goedkoop tanken.

Vraag de tankkaart aan >>

U kunt ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof