TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in Heesch

Over Heesch

Heesch is een dorp in de Noord-Brabantse gemeente Bernheze. Het dorp heeft ongeveer 12.000 inwoners en ligt ten zuiden van Oss. Doordat Heesch vroeger bekend stond om de varkensindustrie heet het dorp tijdens carnaval Krullendonk.

Bezienswaardigheden in Heesch

Het Oude Raadshuis aan ’t Dorp is de bezienswaardigheid van het centrum van Heesch. Dit voormalige gemeentehuis met de karakteristieke trappen biedt tegenwoordig onderdak aan een brasserie. Ook kan er op deze locatie getrouwd worden.

Heesch is een van de plaatsen in Nederland waar een sterrenwacht staat. Sterrenwacht Halley heeft in haar koepels drie grote telescopen staan. Bovendien beschikt de sterrenwacht over meerdere kleine telescopen en een radiotelescoop die in de sterrenwachttuin staat. Elke eerste en derde vrijdagavond van de maand kunt u de sterrenwacht bezoeken. Bovendien neemt de sterrenwacht deel aan landelijke evenementen zoals de Nacht van de Nacht.

Evenementen in Heesch

Jaarlijks wordt er in Heesch in september een kofferbakmarkt georganiseerd. Er is ruimte voor ongeveer 100 auto’s op het terrein. Eet- en drinkgelegenheden ontbreken ook niet en natuurlijk wordt er voor muziek gezorgd.

Goedkoop tanken in Heesch

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Heesch goedkoop tanken met korting bij BP Schimmel aan ’t Dorp.

Vraag de tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations