Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Heeze

Over Heeze

Het Noord-Brabantse Heeze is een dorp in de gemeente Heeze-Leende. Het dorp heeft bijna 10.000 inwoners. Veel mensen kennen Heeze van de Brabantsedag.

Bezienswaardigheden in Heeze

De bekendste trekpleister van Heeze is toch wel Kasteel Heeze. Ondanks dat het kasteel een van de laatste bewoonde kastelen van Nederland is, kunt u toch een rondleiding krijgen door het kasteel.

Bij de Bergkolenmolen Sint Victor kunt u op zaterdag een rondleiding krijgen en uw eigen ambachtelijke brood bakken. Wandelliefhebbers kunnen een van de vele routes over de Strabrechtse heide nemen voor een mooie wandeling. Bovendien kunt u er tussen april en februari een kudde Kempische heideschapen tegenkomen. Dit schapenras was 40 jaar geleden bijna uitgestorven, maar door de inspanning van Stichting Het Kempische Heideschaap bevolken deze schapen de heide weer.

De Brabantse Dag in Heeze

Hoewel de naam anders doet vermoeden is de Brabantsedag een negen dagen lang durend evenement. Gedurende de hele week zijn er exposities, theatervoorstellingen, lezingen, muziek en een kindermiddag. Het bekendste onderdeel van dit cultuurfestival is zonder twijfel de cultuurhistorische optocht op de laatste zondag van augustus. Drie uur lang trekken er indrukwekkende praalwagens met een historisch thema aan u voorbij. Deze huizenhoge wagens dienen als decorstuk voor professioneel straattheater dat door bijna 2000 acteurs wordt opgevoerd. Jaarlijks bezoeken 40.000 mensen deze optocht.

Goedkoop tanken in Heeze

Er zijn geen deelnemende tankstations in Heeze waar u kunt tanken met korting.

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof