Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Heibloem

Over Heibloem

Heibloem is een dorp in de Limburgse gemeente Leudal in het noorden van Limburg. Het dorp telt ongeveer 800 inwoners. Toen Heibloem nog bij de gemeente Roggel en Neer hoorde was het plaatsje het kleinste dorp uit de gemeente. Sinds 2000 staat er een monument ter nagedachtenis van geweldslachtoffers.

Dagje uit in Heibloem

Heibloem ligt in een bosrijk gebied dat veel mogelijkheden biedt voor wandel- en fietstochten. Een van de vele fietstochten is 31 kilometer lang en leidt langs Heibloem, Neer en via Roggel weer terug naar Heibloem. Tijdens de tocht fietst u door de prachtige natuur en geniet u van een lekker kopje koffie op een van de terrasjes in het centrum van Roggel.

Als u wat avontuurlijker bent aangelegd is een middagje op Will’s Ranch misschien meer iets voor u. Op deze manege kunt u paardrijden zoals in het Wilde Westen. U kunt hier lessen volgen in freestyle western rijden of een mooie buitenrit maken door de prachtige omgeving. Na afloop van kunt u genieten van een barbecue in western stijl. Will’s Ranch organiseert ook kinderfeestjes.

Goedkoop tanken in Heibloem

Er zijn geen deelnemende tankstations in Heibloem waar u kunt tanken met korting.

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Limburg ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof