TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in Helden-Panningen

Over Helden-Panningen

Helden-Panningen is een dorp in het noorden van Limburg. Het ongeveer 13.000 inwoners tellende dorp maakt deel uit van de gemeente Peel en Maas. In Panningen vindt u een relatief groot winkelcentrum.

Dagje uit in Helden-Panningen

Wanneer u een leuk uitstapje wilt maken met kinderen dan is Kinderdrôme in Panningen een aanrader. Deze binnen- en buitenspeeltuin is geschikt voor kinderen van 1 tot en met 12 jaar. De trampolines, powertower, kabelbaan en apenkooi zorgen ervoor dat u geen kind aan uw kind heeft. Het is ook mogelijk om kinderfeestjes te houden in dit kindvriendelijke speelpaleis.

Als u geïnteresseerd bent in historische landbouwmachines dan moet u het laatste weekend van juli in Panningen zijn. Dan wordt namelijk het Internationaal Historisch Festival gehouden. Tijdens dit evenement komen verzamelaars en liefhebbers van historische tractoren, woonwagens en tuinbouwmachines  bij elkaar vanuit de hele wereld. U kunt niet alleen de prachtige antieke werktuigen bekijken, maar ook genieten van de miniaturenshow of een van de oude ambachtsdemonstraties.

Goedkoop tanken in Helden-Panningen

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Helden-Panningen goedkoop tanken bij Total Mertens aan de Molenstraat. U kunt hier diesel, Euro95, lpg, en de premiumbrandstoffen Excellium Benzine en Excellium Diesel tanken. Van maandag tot en met zaterdag gaat het tankstation om 7.00 uur open. Op zondag opent het een uurtje later. Het tankstation sluit dagelijks om 21.00 uur.

Vraag de tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Limburg ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations