Goedkoop tanken in Hellevoetsluis

Over Hellevoetsluis

Hellevoetsluis is een Zuid-Hollandse stad op Voorne-Putten. De stad telt ongeveer 40.000 inwoners en maakt deel uit van het samenwerkingsverband Stadsregio Rotterdam.

Bezienswaardigheden in Hellevoetsluis

Hellevoetsluis is een havenstad. Hoewel de haven tegenwoordig gericht is op recreatie in plaats van handel, transport en de marine zijn er nog veel gebouwen die aan het maritieme verleden herinneren. Zo zijn er de kazerne Fort Haerlem, een kustbatterij uit 1880, de opgeknapte bunkers rondom de vesting en een kruittoren. De vesting bevat twee musea: het Nationaal Brandweermuseum en de Oudheidskamer.

Bij het VVV kantoor is een stadswandeling verkrijgbaar die langs historische plekken zoals het Prinsenhuis uit de 17e eeuw loopt. De wandeling leidt ook langs de vuurtoren waar een strandje is ingericht waar het vooral voor gezinnen met kleine kinderen goed toeven is.

Goedkoop tanken in Hellevoetsluis

In Hellevoetsluis kunt u goedkoop tanken met uw UnitedConsumers tankkaart bij tankstation Van den Ban. Heeft u nog geen tankkaart? Vraag deze dan eenvoudig online aan!

Vraag een tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Zuid-Holland ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof