Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Helmond

Over Helmond

Helmond is een stad ten oosten van Eindhoven in Noord-Brabant. De stad heeft bijna 90.000 inwoners en de gemeente bestaat uit vier kernen.

Bezienswaardigheden in Helmond

Helmond staat misschien niet zo bekend om zijn moderne architectuur als Eindhoven, maar de Kubuswoningen in de stad doen anders vermoeden. Deze vierkante woningen zien er uit als gekantelde kubussen en zijn ontworpen door de architect Piet Blom.

Voor liefhebbers van minder moderne architectuur is het Kasteel in Helmond de locatie om te bezoeken. Dit vierkante kasteel stamt uit de 14e eeuw en wordt omgeven door een slotgracht. U kunt het kasteel het hele jaar bezichtigen. In november wordt het kasteel omgetoverd tot het Kasteel van Sinterklaas en wordt het een populaire attractie voor kinderen.

Helmond heeft meerdere musea waaronder het Edahmuseum waar alles te vinden is over de voormalige supermarkt Edah. Ook vindt u in Helmond de Gaviolizaal met een unieke collectie draaiorgels en accordeons. De zaal is vernoemd naar de uitvinder van het kartonnen draaiorgelboek.

Evenementen in Helmond

In de zomer vullen de kasteeltuinen van Helmond zich met de klanken van de Kasteeltuinconcerten. Dit vrij toegankelijke muziekfestival heeft een gevarieerd programma waarbij meerdere muziekstijlen aan bod komen. De concerten vinden op meerdere vrijdagavonden in juli en augustus plaats. Op de laatste avond wordt het evenement spectaculair afgesloten met een vuurwerkshow.

De kunstliefhebber kan zijn hart ophalen bij het Helmondse 10-dagen-festival. Dit festival is voortgekomen uit de muziek- en kunstfestivallen Jazz in Catstown en het Artimond Kunstfestival. Op het festival zijn uiteenlopende activiteiten te bezoeken.

Goedkoop tanken in Helmond

U kunt met korting tanken in Helmond bij de volgende tankstations:

A
Hoofdstraat 66
5706AM HELMOND
B
Mierloseweg 206
5707AT HELMOND
C
Nachtegaallaan 68
5702KM HELMOND
D
Deurneseweg 21
5709AH HELMOND

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof