Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Hendrik Ido Ambacht

Over Hendrik Ido Ambacht

Hendrik Ido Ambacht is een Zuid-Hollands dorp met ongeveer 29.000 inwoners. Het dorp ligt in de Zwijndrechtse Waard en grenst in het noorden aan de dode rivierarm het Waaltje.

Bezienswaardigheden in Hendrik Ido Ambacht

In het Baxpark van Hendrik Ido Ambacht is een bomenroute uitgezet. Deze educatieve wandelroute is ontwikkeld om de kennis van bomen onder jong en oud te vergroten. Op de gemeentewebsite kunt u een boekje met informatie en vragen over de bomen downloaden. Na deze educatieve route kunt u met de kinderen nog een bezoekje brengen aan het Jeugdspeelpark. In dit park bevinden zich onder andere een kinderboerderij en een speeltuin.

Evenementen in Hendrik Ido Ambacht

In september vindt ieder jaar in Hendrik Ido Ambacht de Zomerparkdag plaats. Tijdens dit evenement zijn er talloze activiteiten over een 2,5 kilometer lange route verspreid. Zo is er een braderie, zijn er djembé workshops, scoutingdemonstraties, een presentatie van de muziekvereniging en verschillende kinderactiviteiten. De dag wordt opgeluisterd door muziek van plaatselijke artiesten en het visserskoor.

Goedkoop tanken in Hendrik Ido Ambacht

U kunt met korting tanken in Hendrik Ido Ambacht bij de volgende tankstations:

A
Krommeweg 6
3343LB HENDRIK-IDO-AMBACHT
B
Noordeinde 11
3341LW HENDRIK-IDO-AMBACHT

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Zuid-Holland ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof