Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Hengelo

Over Hengelo

De Overijsselse stad Hengelo ligt in het Oosten van Nederland. Na Enschede is Hengelo de grootste plaats in Twente. Ten zuiden van Hengelo loopt het Twentekanaal, een kleine haven en een sluis: de Schutsluis Hengelo. Buiten de ontwikkeling in de textielindustrie die zo kenmerkend is voor Twente, ontwikkelde Hengelo zich ook tot een belangrijke techniekstad. Mede onder invloed van de familie Stork, die een grote machineonderdelenfabriek bouwde in 1859.

Bezienswaardigheden in Hengelo

Om een goed beeld te krijgen van de Twentse industrie in het verleden en heden van Hengelo is er het Twents Techniekmuseum HEIM. Maar u kunt ook een bezoek brengen aan de vele monumenten in de stad zoals de Onze-Lieve-Vrouwekerk, de oude watertoren en de Oldemeule, de oude korenwatermolen.

Evenementen in Hengelo

Ieder jaar wordt in Hengelo een profwielerronde gehouden, de zogenaamde Nacht van Hengelo. Een interessant parcours met internationale wielersporthelden en een gezellig programma in de hele binnenstad. In de zomer vindt ook jaarlijks een bruisend feest plaats in mediterrane sferen: de Hengelo Tropical Night. Met buitenoptredens en veel muziek van bands en DJ’s.

Goedkoop tanken in Hengelo

U kunt met korting tanken in Hengelo bij de volgende tankstations:

A
Diamantstraat 11
7554TA HENGELO

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Overijssel ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof