Goedkoop tanken in Herten

Over Herten

Herten is een Limburgs dorp dat bij de gemeente Roermond hoort. In de tijd dat de Hertense regio bewoond werd door de Germanen en de Franken lag er ten zuidoosten van het dorp een Donderberg. Op deze heuvel werd de Germaanse god Donar vereerd. De heuvel is tegenwoordig afgegraven, maar op historische kaarten staat de plaats nog steeds aangegeven.

Dagje uit in Herten

Als u van water houdt kunt u bij Rederij De Corporaal een dagtocht of een arrangement boeken. Tijdens dit dagje varen over de Maas geniet u van de prachtige omgeving vanaf het water. Op de boot wordt een lunch geserveerd. De opstapplaats van deze rederij bevindt zich in de haven van Herten.

De pittoreske omgeving van Herten is ook zeer geschikt voor een stevige stadswandeling. Verken ook eens de steegjes achter de kerk en ontdek de mooiste plekjes van Herten. Uitrusten kan op een van de terrasjes aan het Julianaplein.

Goedkoop tanken in Herten

In Herten kunt u goedkoop tanken met korting met uw UnitedConsumers tankkaart bij Total De Wolfskuil aan Rijksweg 46. Bij dit tankstation kunt u diesel, Euro95, lpg, en de premiumbrandstoffen Excellium Benzine en Excellium Diesel tanken. Het tankstation is dagelijks geopend tot 23.00 uur.

Vraag de tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Limburg ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof