TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in Heusden

Over Heusden

Heusden is een oud vestigingsstadje in Noord-Brabant met minder dan 2.000 inwoners. Na de tweede wereldoorlog is het stadje flink gerestaureerd en heeft nu een beschermd stadsaangezicht.

Bezienswaardigheden in Heusden

Heusden is een gerestaureerde vestigingsstad en daardoor is het natuurlijk het bezichtigen waard. Vooral de historische binnenstad is een prachtige plaats om te wandelen. De stadsmuren en vestigingswerken zijn natuurlijk indrukwekkend, maar schiet ook eens een van de steegjes in om de verborgen pareltjes te ontdekken. Het Heusdens Buro voor Toerisme organiseert regelmatig stadswandelingen. Er zijn algemene wandelingen en wandelingen die op een thema zijn afgestemd.

In het Gouverneurshuis is het streekmuseum voor het Land van Heusden en Altena gevestigd. Hier leert u alles over de geschiedenis van het vestigingsstadje en over de belangrijke rol die het in de Tachtigjarige oorlog speelde. Voor de natuurliefhebber is een bezoekje aan de Heemtuin ‘De Meulenwerf’ een aanrader. Deze tuin is vrij toegankelijk en bevat inheemse planten en cultuurgewassen.

Goedkoop tanken in Heusden

In Heusden kunt u met uw UnitedConsumers tankkaart goedkoop tanken met korting bij Esso Van der Loo aan de Voorste Heusden.

Vraag de tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations