Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Hilvarenbeek

Dagje uit in Hilvarenbeek

Hilvarenbeek is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente in Noord-Brabant. Het dorp heeft bijna 9.000 inwoners. Safaripark de Beekse Bergen is het grootste Wildlife Dierenpark in de Benelux. Het bijzondere aan dit dierenpark is dat u met uw eigen auto tussen de dieren door kan rijden. Op deze manier waant u zich op een echte safaritocht door Afrika.

Er zijn verschillende safari’s mogelijk in het park, een autosafari, een bussafari, een wandelsafari en sinds enkele jaren zelfs een kanosafari. Bij het Safaripark is ook Speelland de Beekse Bergen aangesloten. Dit attractiepark/speeltuin richt zich voornamelijk op families met kinderen tot 12 jaar. In het park vindt u ook een meertje met een zandstrand waar u lekker kunt zwemmen en zonnen.

Evenementen in Hilvarenbeek

De liefhebber van ambachtelijke bieren kan het Bierfestival pROOSt van de Museuembrouwerij De Roos echt niet missen. Dit aan de Vrijthof gehouden festival bestaat uit een feestavond, een ambachtelijke koffietafel en een middagvullend programma. Het gehele festival wordt voorzien van muzikale omlijsting. De brouwerij is buiten het festival ook te bezoeken en natuurlijk kunt u na de rondleiding plaatsnemen in het Proeflokaal van het museum. In de zomer is het Vrijthof waar de brouwerij is gevestigd een goede plaats om een terrasje te pakken bij een van de vele horecagelegenheden.

Goedkoop tanken in Hilvarenbeek

U kunt met korting tanken in Hilvarenbeek bij de volgende tankstations:

A
Tilburgseweg 4
5081XJ HILVARENBEEK

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof