Goedkoop tanken in Hilversum

Het Noord-Hollandse Hilversum is de belangrijkste gemeente in het Gooi. Hilversum staat vooral bekend om de vele landelijke omroepbedrijven die er gevestigd zijn. Hilversum wordt dan ook de Mediastad genoemd.

Het Gooi is een van de oudst bewoonde streken van Nederland. Rond drinkplaatsen voor het vee zijn de dorpen Hilversum, Laren, Blaricum en Bussum ontstaan.
Hilversum is omgeven met groen en wordt onder andere omringd door het Laarder Wasmeer en het Goois Natuurreservaat.

Bezienswaardigheden in Hilversum

Hilversum heeft een bijzondere architectuur. Er zijn veel ontwerpen van Willem Dudok te vinden, zoals het Raadhuis aan de rand van het centrum. In het Museum Hilversum wordt aandacht geschonken aan de toegepaste kunsten en geschiedenis van Hilversum na 1850. Ook vindt u er de voormalige studio’s van de VARA, AVRO, KRO en de NCRV en het Beeld en geluid experience in het Mediapark.

Evenementen in Hilversum

Jaarlijks wordt in juni het festival Alive in Hilversum georganiseerd. Er zijn verschillende podia waar artiesten en dansgroepen optreden. Daarnaast wordt ieder jaar het korenfestival Vestival Vocaal gorganiseerd.

Goedkoop tanken in Hilversum

In Hilversum kunt u goedkoop tanken met korting met de tankkaart van UnitedConsumers bij tankstations Gulf De Zevenaar en Texaco Hilversum. Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag een tankkaart aan >>

U kunt in Noord-Holland goedkoop tanken met korting in de volgende plaatsen:


> Alles over tanken en brandstof