Hippolytushoef

Goedkoop tanken in Hippolytushoef

Goedkoop tanken in Hippolytushoef is mogelijk met de UnitedConsumers tankkaart. Met deze tankkaart ontvangt u korting op iedere tankbeurt. U hoeft de kaart simpelweg maar te laten zien bij het afrekenen. Zo bespaart u heel eenvoudig op uw tankkosten. Dit geld kunt u ongetwijfeld aan leukere dingen besteden dan aan tanken. Wilt u ook goedkoop tanken in Hippolytushoef? Vraag de tankkaart dan direct aan.

Start met goedkoop tanken in Hippolytushoef

U kunt met korting tanken in hippolytushoef bij de volgende tankstations:

A
Molenakker 2
1777HS HIPPOLYTUSHOEF

Over Hippolytushoef

Hippolytushoef is een dorp in Noord-Holland met een inwoneraantal van ongeveer 4.400. In de negentiende en twintigste eeuw stond Hippolytushoef bekend als 'klein Parijs', dankzij de vele cafés en uitgaansmogelijkheden. Dit veranderde in de jaren '60, waardoor nu bijna niet meer voor te stellen is dat in de negentiende eeuw hier het uitgaansleven zo bruisend was.

Bezienswaardigheden Hippolytushoef

De Hippolytuskerk is de bezienswaardigheid van Hippolytushoef, al zijn er nog enkele kerken meer. Delen van de Hippolytuskerk dateren uit de twaalfde eeuw, maar door een storm is niet meer alles uit deze tijd. Daarnaast zijn de Kerk Doopsgezinde Vermaning, de Rooms-Katholieke Kerk en de Protestantse Ankerkerk aanraders om te bekijken. Hippolytushoef heeft naast kerken ook een korenmolen en een museum, Allerhande, gevestigd in een boerderij van 100 jaar oud.