Goedkoop tanken in Hoek van Holland

Over Hoek van Holland

Hoek van Holland is een Zuid-Hollandse kustplaats met ongeveer 10.000 inwoners. De plaats ligt op de noordoever van de Nieuwe Waterweg.

Bezienswaardigheden in Hoek van Holland

Het Nederlands Militair Kustverdedigingsmuseum ‘Fort aan den Hoek van Holland’ is een meer dan 100 jaar oud bouwwerk dat destijds is gebouwd om de Rotterdamse regio te verdedigen. Het museum geeft een beeld van het leven en werken in het Fort van 1889 tot 1970.

De liefhebber van popmuziek kan zijn hart ophalen in Museum RockArt in Hoek van Holland. Dit museum beschrijft de Nederlandse popmuziekgeschiedenis vanaf de jaren vijftig tot nu. De uitgebreide collectie bevat onder andere unieke beeld- en geluidsfragmenten, zwart/wit fotokaarten en hoesontwerpen.

Evenementen in Hoek van Holland

Eens in de twee jaar start de ‘Jan Knippenberg Memorial’ loop in Hoek van Holland. Het parcours van deze ultrahardloopwwedstrijd is 100 Engelse mijlen, ofwel 161 kilometer, lang en loopt van Hoek van Holland naar Den Helder.

Goedkoop tanken in Hoek van Holland

In Hoek van Holland kunt u goedkoop tanken met uw UnitedConsumers tankkaart bij tankstation Q8 Hoek van Holland. Heeft u nog geen tankkaart? Vraag deze dan eenvoudig online aan!

Vraag een tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Zuid-Holland ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof