TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in Hoensbroek

Over Hoensbroek

Hoensbroek is een Limburgs dorp in de gemeente Heerlen met ongeveer 20.000 inwoners. De naam komt van het oud Nederlandse woord “broich” dat moeras betekent.

Bezienswaardigheden in Hoensbroek

Kasteel Hoensbroek is de grootste bezienswaardigheid van Hoensbroek en omgeving. Het kasteel stamt uit de 13e eeuw en is het tweede kasteel dat op deze plek is gebouwd. U kunt dit kasteel bezoeken aangezien het ingericht is als museum. In het museum zijn meer dan veertig authentieke kasteelvertrekken te bewonderen waaronder een geheime kamer. Neem gerust uw kinderen mee naar dit museum, ze zullen zich zeker niet vervelen.

Evenementen in Hoensbroek

Veel van de evenementen in Hoensbroek vinden plaats in of om het kasteel. Zo is er ieder jaar in mei een riddertoernooi waarbij niet alleen de zwaarden kletteren, maar er ook spellen gespeeld kunnen worden in ridderstijl.

Het grootste Zandsculpturen Festival van Europa vindt ieder jaar in juli plaats in Kasteel Hoensbroek. Uit acht miljoen kilo zand worden maar liefst 24 prachtige scènes in zand gecreëerd. Sommige sculpturen zijn wel  zeven meter hoog. De zandsculpturen blijven na het evenement tot november staan.

Goedkoop tanken in Hoensbroek

In Hoensbroek kunt u met uw UnitedConsumers tankkaart goedkoop tanken bij Total De Koumen. Bij dit tankstation tankt u diesel, Euro95, lpg, of de premiumbrandstoffen Excellium Benzine of Excellium diesel. Het tankstation is van maandag tot en met vrijdag tot 22.00 uur geopend. In het weekend sluit het tankstation om 21.00 uur.

Vraag de tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Limburg ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof

Win een gratis tankbeurt

Tanken winactie Actievoorwaarden