Goedkoop tanken in Hoevelaken

Hoevelaken ligt in de Gelderse Vallei en is onderdeel van de gemeente Nijkerk, in het westen van de provincie Gelderland. Er wonen ongeveer 10.000 mensen in Hoevelaken.

Over Hoevelaken

“Bij Hoevelaken linksaf!” komt u misschien bekend voor. Het is een fragment uit de carnavalskraker ‘Polonaise Hollandaise’ uit 1982. Of u kent Hoevelaken van de fileberichten, knooppunt Hoevelaken is een veelgenoemd knelpunt op de A1.  Hoevelaken ontstond in 1132, toen een moerasgebied ontgonnen werd.

Dagje uit in Hoevelaken

De wandel- en fietsliefhebber kunnen zich prima vermaken in de omgeving van Hoevelaken. Geniet van de mooie Veluwse natuur. Start uw fietstocht eens van een P-Veluwe, een gratis parkeerplaats die als vertrekpunt voor een van de vele fietsroutes dienst doet. Of wandel eens over landgoed Hoevelaken. Het landgoed heeft een opmerkelijke vorm, het is bijna 3 kilometer lang en nog geen 400 meter breed. Oorspronkelijk stond er een echt kasteel op het landgoed, maar dat werd in de 17e eeuw verwoest. Op Landgoed Hoevelaken vindt u bijzondere dieren, waaronder de ringslang en de vleermuis.

Goedkoop tanken in Hoevelaken

Met uw UnitedConsumers tankkaart tankt u met korting bij Gulf Koninginneweg aan de Koninginneweg. Dit station is iedere dag van de week geopend en biedt diesel, benzine en lpg aan.

Vraag de tankkaart aan >>

U kunt ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof