Goedkoop tanken in Hollandscheveld

Over Hollandscheveld

In het zuiden van de provincie Drenthe ligt het dorp Hollandscheveld. Er wonen ongeveer 4.400 mensen in het dorp. De naam dankt het dorp aan de rijke Hollanders die in de 17e eeuw meehielpen om het veengebied te ontginnen.

Dagje uit in Hollandscheveld

De Hervormde kerk uit 1850 is aangewezen als rijksmonument. Ook drie boerderijen uit 1830 hebben de status van rijksmonument gekregen. In de omgeving van Hollandscheveld kunt u prachtige fiets- en wandeltochten maken.

Bent u nieuwsgierig naar de geschiedenis van Hollandscheveld en omstreken? Breng dan een bezoek aan Museum De 5000 Morgen. Geniet van een lekkere maaltijd in een van de cafés en restaurants in het dorp. U kunt een nachtje blijven slapen in Hollandscheveld op een van de vier campings in de omgeving.

Goedkoop tanken in Hollandscheveld

Met uw UnitedConsumers tankkaart tankt u in Hollandscheveld met korting bij tankstation Compaan Hollandscheveld aan de Mr. Cramerweg. Hier tankt u de hele week tot 21.00 uur diesel, benzine en lpg met korting.

Goedkoop tanken in Drenthe

Bij UnitedConsumers krijgt u gegarandeerd 6 cent korting op de gemiddelde landelijke adviesprijs (GLA) voor brandstof. Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u ook in Drenthe goedkoop tanken.

Vraag de tankkaart aan >>

U kunt ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof