Goedkoop tanken in Honselersdijk

Over Honselersdijk

Honselersdijk is een dorp in de Zuid-Hollandse gemeente Westland. Het dorp telt ongeveer 8.000 inwoners en biedt huis aan de grootste bloemenveiling van Nederland.

Bezienswaardigheden in Honselersdijk

In het Westlands Museum in Honselersdijk wordt de Westlandse geschiedenis van prehistorie tot heden behandeld. U vindt hier onder andere informatie over de ontwikkeling van de (glas)tuinbouw. Naast het museum ligt een historische tuin waarin een reconstructie staat van een ouderwets Westlands tuinbouwbedrijf. Hier worden nog op ouderwetse wijze producten zoals druiven, perziken, pruimen en asperges gekweekt.

Recreatie in Honselersdijk

Recreatiegebied ‘De Wollebrand’ is een leuke bestemming als u van natuur en actie houdt. In dit moerassige gebied kunt u een aantal opmerkelijke vogels zoals de kluut en de lepelaar vinden. Op de plas in dit gebied kunt u waterskiën aan de kabelskibaan die tot wel 58 kilometer per uur haalt.

Goedkoop tanken in Honselersdijk

In Honselersdijk kunt u goedkoop tanken met uw UnitedConsumers tankkaart bij tankstation Total Wubben. Heeft u nog geen tankkaart? Vraag deze dan eenvoudig online aan!

Vraag een tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Zuid-Holland ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof