Goedkoop tanken in Hoogeveen

Over Hoogeveen

Hoogeveen is een stad in het zuiden van de provincie Drenthe en telt ongeveer 55.000 inwoners.

Dagje uit in Hoogeveen

U vindt in de binnenstad van Hoogeveen enkele zeer oude huizen. Bijvoorbeeld een voormalige drogisterij en het Huis met de Duivengaten. Deze panden zijn gebouwd in de 17e eeuw en aangewezen als rijksmonument. In 1883 logeerde schilder Vincent van Gogh enkele weken in Hoogeveen. Het Vincent van Gogh-huis is daar nog altijd een aandenken aan.

Sinds 1997 wordt in Hoogeveen ieder jaar het Univé Schaaktoernooi georganiseerd. Meer sport ziet u tijdens de Hoogeveense Cascaderun. Deze atletiekwedstrijd is een hardloopwedstrijd over 5 en 10 Engelse mijlen. Maar ook op cultureel gebied heeft Hoogeveen van alles te bieden. Zo vindt u e een theater, bioscoop en een cultureel activiteitencentrum waar het hele jaar door diverse voorstellingen worden gegeven.

Goedkoop tanken in Hoogeveen

Met uw UnitedConsumers tankkaart tankt u in Hoogeveen met korting bij tankstation Shell Klok aan de Schutstraat. Hier tankt u goedkoop lpg, diesel en benzine. Het tankstation is iedere dag tot 23.00 uur geopend.

Goedkoop tanken in Drenthe

Bij UnitedConsumers krijgt u gegarandeerd 6 cent korting op de gemiddelde landelijke adviesprijs (GLA) voor brandstof. Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u ook in Drenthe goedkoop tanken.

Vraag de tankkaart aan >>

U kunt ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof