Goedkoop tanken in Houten

Over Houten

Houten ligt in het zuiden van de provincie Utrecht en telt ongeveer 48.000 inwoners. Al in de Bronstijd (3000 tot 800 jaar voor Christus) werd het gebied rond Houten bewoond. Er zijn ook sporen van een middeleeuwse weg en een Romeinse villa gevonden.

Dagje uit in Houten

In Houten vindt u kasteel Heemstede, een huis gebouwd in 1645. Het gebouw heeft vier puntige torens en een brede slotgracht. Tegenwoordig is er een sterrenrestaurant gevestigd onder in het kasteel. Een ander monumentaal gebouw is De Steenen Poort, een poortgebouw uit de 16e eeuw. Deze poort bood toegang tot het erf van een boerderij.

In Houten vindt u verschillende winkelcentra met diverse grote en kleinere winkels en horecagelegenheden. Of u nu een standswandeling maakt door het oude plaatsje, of Houten als startpunt van een mooie fietstocht neemt, u hoeft zich niet te vervelen in Houten.

Goedkoop tanken in Houten

In Houten tankt u met uw UnitedConsumers tankkaart met korting bij tankstation Total De Staart. Heeft u nog geen tankkaart? Vraag deze eenvoudig online aan en u kunt voortaan ook tanken met korting!

Vraag de tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Utrecht ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof