Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in IJsselmuiden

Over IJsselmuiden

Het Overijsselse IJsselmuiden is onderdeel van de gemeente Kampen en ligt in het meest westelijke puntje van Overijssel. Na Kampen en Steenwijk is het dorp IJsselmuiden de grootste plaats van de Kop van Overijssel.

Bezienswaardigheden in IJsselmuiden

Afgezien van de oude hervormde kerk Sint-Cirspijn, kent IJsselmuiden weinig belangrijke bezienswaardigheden. De natuur en de omgeving is echter zeer gevarieerd en leent zich goed voor lange wandel- en fietstochten. Het landschap wordt met name gekenmerkt door de uiterwaarden aan de IJssel. Bovendien komt rond IJsselmuiden een groot aantal vogelsoorten voor. Ideaal voor een dagje in de buitenlucht en een ontdekkingstocht langs het Nederlandse natuurschoon.

Evenementen in IJsselmuiden

Ieder jaar rond Oud & Nieuw wordt er in IJsselmuiden deelgenomen aan het traditionele melkbusschieten. Een regionaal fenomeen dat ook buiten IJsselmuiden zeer bekend is. De gedachte achter het melkbusschieten is dezelfde als achter het afsteken van vuurwerken: met veel lawaai het nieuwe jaar in luiden en de boze geesten verjagen. In IJsselmuiden wordt de melkbus met de hand aangstoken, dus niet met een bougie.

Goedkoop tanken in IJsselmuiden

U kunt met korting tanken in IJsselmuiden bij de volgende tankstations:

A
Rondeweg 15
8271DG IJSSELMUIDEN

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Overijssel ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof