Goedkoop tanken in IJsselstein


Over IJsselstein

IJsstelstein is een stad in het zuidwesten van de provincie Utrecht met 34.000 inwoners. De stad ontstond als nederzetting in de buurt van kasteel IJsstelstein.

Dagje uit in IJsselstein

Kasteel IJsstelstein ligt in het centrum van de stad. Het werd voor 1144 gebouwd, waarna het gesloopt werd en in 1427 herbouwd. Daarna werd het in 1887 opnieuw gesloopt. Alleen de hoofdtoren is bewaard gebleven en aangewezen als rijksmonument. Andere monumenten zijn korenmolen de Windotter, de Oude St. Nicolaaskerk uit 1307 en de Sint Nicolaasbasiliek uit 1887.

De oude, compacte binnenstad van IJsselstein heeft een groot aantal winkels waar u gezellig kunt winkelen. Elke vrijdagmiddag is er markt in de binnenstad. Wie langer dan een dag in IJsselstein wil verblijven, kan overnachten in een van de hotels of bed&breakfasts.

Goedkoop tanken in IJsselstein

In IJsselstijn tankt u met uw UnitedConsumers tankkaart met korting bij de tankstations Shell Terberg Zuid, Noord, Zuidzijde en Noordzijde. Heeft u nog geen tankkaart? Vraag deze eenvoudig online aan en u kunt voortaan ook tanken met korting!

Vraag de tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Utrecht ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof